• info@helsinginmuslimit.fi

Liity Da’wah tukijäseneksi

Liity Da’wah tukijäseneksi

Liity tukijäseneksi täältä

Assalaamu Aleikum Warahmatullaahi Wabarakaatuh السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Allah palkitoon lahjoituksesi ja tulet löytämään sen tuomionpäivänä hyvientekojentililtäsi etkä tule katumaan tätä hyvää tekoasi ja kuten Profeetta Muhammad (صلي الله عليه وسلم) on maininnut useissa Hadiitheissaan:

Abu Hurairan kertomana: Olkoon Allahin rauha ja siunaus hänelle, sanoi, ”Hyväntekeväisyys ei vähennä vaurautta, kukaan ei anna anteeksi muuta kuin että Jumala nostaa hänen kunniaansa
ja kukaan ei nöyrry Jumala edessä paitsi että Allah nostaa hänen tilansa.

Adi bin Hatim kuuli profeetan sanoneen:” Pelasta itsesi Helvetiltä vaikka vain antamalla puolikkaan taatelin hyväntekeväisyyteen.

Abu Hurayran kertomana: mies kysyi profeetalta, (صلي الله عليه وسلم) ”Oi Allahin Apostoli! Millainen hyväntekeväisyys on paras?”

Hän vastasi. ”Antaa hyväntekeväisyyteen, kun olet terve ja ahne toivoen ollevasi varakas ja pelkäät tulla köyhäksi.

Älä viivyttele antaa hyväntekeväisyyteen siihen asti kun olet kuolinvuoteellasi, kun sanot,” Anna niin ja niin paljon sille ja sille ja -niin ja niin paljon sille ja sille ”, ja tuolloin omaisuutesi ei ole sinun, vaan se kuuluu sille ja sille (eli omille perillisille).

P.S. Lahjoituksesi tullaan käyttämään valitsemasi jäsentyypin mukaan. Jos haluat muuttaa käyttötarkoitusta, johon tukesi käytetään, vaihda jäsentyyppiäsi ja myös voit muuttaa tukisumman suuruutta.

Helsingin Muslimit Yhdyskunta