IQRA - Islam yhdistys ry.

IQRA - ISLAM YHDISTYS RY.

vector-logo3.jpg

Iqra ry. on vuonna 2002 perustettu suomalainen yhdistys, joka kääntää, julkaisee ja levittää suomenkielistä islamilaista kirjallisuutta. Yhdistys perustettiin vastaamaan islamista kiinnostuneiden sekä suomenkielisten muslimien tarpeeseen saada käyttöönsä kirjallisia lähteitä, joissa islamin oppia lähestytään nimenomaan muslimien näkökulmasta, islamin oppineiden ymmärryksestä ammentaen. Iqra ry:n tavoitteena ei ole saavuttaa rahallista hyötyä, vaan levittää oikeaoppista islamilaista tietoa suomalaisessa yhteiskunnassa. Iqra ry. tuottaa suomenkielistä kirjallisuutta eri tasoisille lukijoille; lapsista tiedon opiskelussa jo pidemmälle edistyneille. Kaikkivaltias Allaah, kaiken tiedon haltija, hyväksyköön aikomuksemme ja työmme, aamiin.

IQRAN TOIMINTATAPA


Iqra ry:n jäsenet kääntävät islamilaista kirjallisuutta suomenkielelle, sekä oikolukevat, taittavat ja suunnittelevat kirjojen kannet. Jäsenet eivät saa mitään taloudellisia palkkioita työstään yhdistyksessä. Kaikki jäsenet ovat muslimeita.

Iqra ry:n kannatusjäsenet tukevat toimintaa taloudellisella panoksellaan. Kannatusjäsen saa 2 kertaa vuodessa raportin kuluneen kauden saavutuksista sekä tulevaisuuden toimintasuunnitelmista. Kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta. Kannatusjäsenmaksu on 25 e vuodessa. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Liity kannatusjäseneksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Iqran sähköpostiin

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.iqra-islamkirjat.com/


Iqra ry:n toimintakulut ovat pienet, ja ne, sekä kirjojen painatus kustannetaan jäsenmaksuilla, lahjoituksilla sekä julkaistujen kirjojen myyntituloilla. 

Tilinumero: 157230 - 387183 Nordea 

Kiitos mielenkiinnostanne ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin, joita voi lähettää ylläolevaan sähköpostiin.