Foorumin ja chatin säännöt

Yleistä:

Artikkelit, julkaisut, teksti ja kuvat tällä sivustolla ovat tekijänoikeus lain piirissä.  Voimme antaa luvan dawah tarkoituksiin aina erikseen, mutta se edellyttää luvan kysymistä.  Myös ihmisten tekstien käyttäminen ilman asianomaisen lupaa muokaten tai tarkoitusperää väärentäen on ehdottomasti kielletty.

Emme ota vastuuta toisten tai kolmansien osapuolien tuottamasta sisällöstä, mutta kaikki asiatonta ja epäilyttävää tekstiä sisältävät kommentit ja keskustelut poistetaan välittömästi. Jos joku käyttäytyy epäsopivasti tai epäkunnioittavalla tavalla toista kohtaan, voidaan häntä varoittaa tai poistaa hänet pysyvästi sivustolta.

Sivusto on tarkoitettu pääasiassa muslimeille, mutta se tarjoaa myös loistavan tiedonhankintakanavan islamista todella kiinnostuneillle, viestiminen tulee olla asiallista!

Jos sinuun kohdistuu tai näet sivustolla asiatonta viestintää, ilmoita siitä viipymättä ylläpidolle.

Koska kaikki sisältö tallentuu, asiattomasta viestistä tiedon saadessaan ylläpidon on helppo kaivaa viestit todisteeksi.

Samat ohjeet koskevat koko sivustoa, mukaan lukien foorumin ja chatin.

Chatissä olevat huoneet,  VELJET on tarkoitettu vain miehille.   Ja SISKOT  on tarkoitettu vain naisille.

Jos näet henkilöitä väärässä huoneessa ilmoita hänelle siitä, mutta jos henkilö ei tottele niin ilmoita ylläpidolle, niin varoitamme henkilöä tai poistamme häneltä oikeudet.

Kiitos.